Evde Gurme | İzmir'in En Lezzetli Hamburgeri



Merhaba! Bugün size İzmir'de yediğimiz en iyi hamburgerden ve bu hamburgerin yapıldığı cafeden bahsetmek istiyorum. İzmir'de neredeyse gitmediğimiz yer kalmadı ve çoğu yerde sıkıntı yaşadık. Kimisi lezzetli oluyordu ancak hijyen yoktu, kimisi de hijyenikti ancak lezzeti yoktu. Bazı yerlerde ise bunların ikisi de vardı ancak fiyatlar çok uçuktu. Özellikle bizim gibi öğrenciler için ayda yılda bir yenilebilecek gibiydi.


Geçen sene Aralık ayında Evde'yi keşfettik ve bayıldık. Benim sokağıma açılmasından dolayı açıldığı hafta keşfetmiş olduk aslında. Hamburgerleri gerçekten çok lezzetli ve her şey ev yapımı. Evet yanlış duymadınız, hamburger köfteleri de dâhil olmak üzere ev yapımı. Evde ismi de buradan geliyor zaten. Sloganları da "Dışarıda yeme Evde ye!". Ayrıca vejetaryen burger seçeneği de mevcut. 

Ortamı ders çalışmak ve ya sohbet etmek için oldukça uygun. Arkada çalan güzel müzikleri duyunca ve duvardaki resimleri görünce çıkmak isteyeceğinizi düşünmüyorum. Ayrıca sadece hamburger yok, efsane lezzetli tostları ve patates kızartmaları mevcut. Tostlardan tercihimiz çikolatalı ve muzlu olan. Yemeğin üstüne yanında kahve ile harika gidiyor. Ayrıca patatesleri de her yerde dünya pahalısı olan baharatlı patateslerden. Ki bu baharat bildiğiniz gibi değil J


Mekan konum olarak Karşıyaka izban ile sahil arasında kalıyor. Dışarıda da masaları var ve bu sayede yazın içeriye kapanmak zorunda değilsiniz. Fiyatları ise öğrenciler için çok uygun. Tok bile olsanız mekana gidip filtre kahve, çay ve ya bence en iyisi limonatayı denemenizi öneririm.


Umarım bir şans verip bu güzel hamburgerlerin ve tostların tadına bakarsınız. Buraya instagram adresini bırakıyorum, detaylı olarak oradan da inceleyebilirsiniz. Ufak bir not; reklamlara sadece bir kez tıklayarak bana destek olursanız çok sevinirim. Şimdiden afiyet olsun, görüşürüz!

Not: Bu bir reklam yazısı değildir.

-Ömer İREZ
Evde Gurme | İzmir'in En Lezzetli Hamburgeri Evde Gurme | İzmir'in En Lezzetli Hamburgeri Reviewed by Bensu on Mart 25, 2018 Rating: 5

4 yorum:

  1. tesadüfen rastladığım blog sayfalarınızda, tam iftar saatine yakın şu anlarda insanın açlık derecesi yükseliyor .. :)
    şaka bir yana, güzel paylaşımınız için teşekkürler..
    izmire yolum düştüğünde "evde" yi mutlaka ziyaret edeceğim.. aklımda kalacağına midemde kalsın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim, umarım siz de en az bizim kadar beğenirsiniz :)

      Sil
  2. marka restaurantlar yerine, kendine özgün biraz sokak arası lezzetleri daha çok tercih ediyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısınız, daha samimi daha lezzetli geliyor böyle mekanlarda yenilen yemekler

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.