Hediye Önerileri | Sevgililer Günü #2


Merhaba! Bugün sizler için sevgililer günü hediye önerilerimin devamından bahsedeceğim. Bu yazımdaki hediye fikirleri erkeklere alabileceğiniz hediyelerde oluşmakta. Eğer kız arkadaşınıza hediye alacaksınız o yazıya buradan ulaşabilirsiniz. Sevgililer günü ne kadar kapitalizmin getirdiği  ve sadece özel günlerde hediye alma fikrinin dayatan bir gün olsa da sevgilimiz bu özel günden bizden bir hediye bekliyor. Yazımda vereceğim fikirlerin gerçekten erkek arkadaşınızı etkileyecek ve şaşırtacak fikirler olduğunu düşünüyorum.
                                        


  • Steam Wallet




Eğer erkek arkadaşınız oyun oynamayı seviyorsa ve bilgisayarın başından kalkmak bilmiyorsa ona oyun alabilirsiniz. Bu hediye onu çok heyecanlandıracak ve mutlu edecektir. Eğer Steam kullanıyorsa bir şekilde Steam hesabına bakarak “istek oyun listesine” göz atıp buna uygun hediye seçebilirsiniz. Eğer ben bu işlerden anlamam derseniz Steam Wallet alabilirsiniz ve sizin belirlediğiniz para miktarında kendi hediyesini kendi seçebilir. Steam Wallet'a buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.


  • Akıllı Saat



Giyim hediyelerinin modasının geçtiği sıralarda böyle bir hediye şaşırtıcı ve güzel olabilir. Akıllı saat erkekler için güzel bir aksesuar diye düşünüyorum. Hem spor görünümü hem sadeliği ile günlük kullanıma uygun. Sevgilinize böyle bir hediye alıp onu mutlu edebilirsiniz. Ayrıca çoğu akıllı saatte telefona gelen mesajları ve aramaları gösterme özelliği mevcut olduğundan iletişiminiz için bir yatırım yapmış sayılırsınız :) Akıllı saatlerden birini incelemek için buraya tıklayabilirsiniz. 


  • Sırt Çantası


Üniversite ya da lisedeyseniz bu hediye çok uygun. Güzel bir sırt çantası bakabilirsiniz. Kaliteli olanları biraz pahalı olsa da uygun fiyatlı olanları bulmak da zor değil. İçine laptop konulabilen, şık ve sağlam bir çanta erkek arkadaşınızı mutlu edebilir. Bu yazının yayınlanmasının ardından önünüzde yaklaşık 5 6 gün kadar süre olacağından hemen bir araştırma yapıp, güzel bir şeyler bulabilirsiniz.(Şehir dışında okuyan öğrenciler ya da sürekli seyahat yapan öğrenciler için de fazla kullanışlı olabilir.) Bahsettiğim sırt çantalarından birine buradan ulaşabilirsiniz.


  • Teknoloji Seti




İçinde birçok teknolojik alet bulunan bu setler etkileyici olabilir. Teknostore’da bunların örnekleri var. Linkini buraya bırakıyorum. Paketler ekonomik olandan başlayıp fiyat ve ürün artışı ile devam ediyor. Ancak içindekileri beğenmezseniz sizde kendiniz böyle bir paket hazırlayabilirsiniz.

-Ömer  İREZ
Hediye Önerileri | Sevgililer Günü #2 Hediye Önerileri | Sevgililer Günü #2 Reviewed by Bensu on Şubat 09, 2018 Rating: 5

1 yorum:

  1. Merhaba, bloggerların sosyal paylaşım ve buluşma noktasına sizleri de bekleriz. İyi çalışmalar http://blogworld.com.tr.ht//welcome

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.