Miniso Alışverişim #1


Merhaba! Çok uzun zaman oldu buralara uğrayamıyorum. Dersler, sınavlar derken çok aksattım farkındayım. Aslında çok da özledim yazmayı. O yüzden daha fazla arayı açmak istemedim ve alışveriş yazılarının ikincisiyle buradayım. Daha önce Aliexpress’ten yaptığım alışverişi anlatmıştım, o yazıya da buradan ulaşabilirsiniz.



Bu sefer uzun zamandır alışveriş yapmak istediğim Miniso hakkında yazıyorum. Miniso aslında bir Japon firması ve ürünleri de oldukça kaliteli. İstanbul, İzmir, Bursa gibi birçok ilde mağazası var. İzmir’de de şuan Mavibahçe ve Optimum alışveriş merkezlerinde şubeleri var.
Miniso’da çok çeşitli ürün bulunuyor ve özellikle kırtasiye bölümü benim ilgimi çeken kısım. Mağazaya girdiğimde ilk yöneldiğim kısım kırtasiye bölümü haliyle. Daha önce gittiğimde kalemlerinden almıştım, bu sefer de defter ve dosyalarından aldım. Defterlerinin kapak tasarımlarını çok beğendiğim için her gittiğimde içimde kalıyordu. Bu sefer dayanamadım aldım J Dosyayı da okula giderken fotokopileri koymak için kullanırım diye düşündüm. Özellikle içinde bir küçük boyu da olduğu için seyahatlerde kullanmak için de iyi olabilir diye düşündüm. Dosyanın da defterin de farklı renk ve desenli çeşitlerini mağazalarda bulabilirsiniz.



Anahtarlığın güzelliğine gelecek olursak, araba anahtarı için güzel bir şey arıyordum uzun zamandır. Instagramda bu anahtarlıkları görünce tam benlik dedim ve mağazada da denk gelince kaçırmadım. Ben eşek figürlü olanı seçtim ama daha birçok çeşidi vardı.



Ve son olarak aldığım bardaktan bahsetmek istiyorum. Bir mor hastası olarak görünce kaçıramadım açıkçası. Ayrıca üzerindeki “Enjoy together yes!!” yazısına bayıldım. Pembe ve mavi renkleri de vardı ama mor bir ayrı güzeldi tabi. Evde soğuk bir şeyler içerken ya da arabada iyi gider diye düşündüm.

Fiyat-kalite açısından bakılırsa bence ürünleri gayet güzel. Yanlış hatırlamıyorsam bardak 25, anahtarlık 13, defter 17 ve dosya 20 liraydı. Instagram üzerinden yeni gelen ürünleri takip edebilirsiniz, buraya hesabı bırakıyorum.

Ayrıca teknolojik ürünlerinin tasarımlarını da çok beğeniyorum, yakın zamanda onlarla ilgili bir alışveriş yazısı da gelebilir J Sizin de Miniso’da beğendiğiniz ürünler varsa aşağıya yorum olarak bırakırsanız çok sevinirim. Küçük bir not; blogtaki reklamlara bir kez tıklayarak bana destek olabilirsiniz J Kendinize iyi bakın, görüşürüz!

Miniso Alışverişim #1 Miniso Alışverişim #1 Reviewed by Bensu on Mart 16, 2018 Rating: 5

1 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.